сряда, 10 август 2011 г.

ДжинДжира или средството,което пребори досадната себорея!

Здравейте приятели,след употреба на наистина много препарати за борба със себорейния дерматит,мога да се похваля,че намерих продукт,който наистина действа при мен!Това не е реклама или поредното безпочвено обещание за магическо излекуване.Продуктът се казва ДжинДжира на фирма Borola,активната съставка е цинков пиритион!Аз се мажа сутрин и вечер вече три месеца(продуктът може да бъде използван продължително време) и нямам никакви оплаквания,единствено подобрение!Надявам се тази статия да помогне и на други с моя проблем!Успех!
Не се колебайте да задавате своите въпроси!

31 коментара:

  1. За суха себорея (с плаки по скалпа) дали ще помогне? :( И аз вече не знам какво да ползвам... :/

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,аз също имах този проблем!При мен подейства,мажех се всяка вечер,като го отмивах сутрин!Аз така процедирах и при мен изчезна!
    Надявам се да помогне и при Вас!

    ОтговорИзтриване
  3. На каква цена е продуктът?:)

    ОтговорИзтриване
  4. Stifler, сега продължаваш ли да го ползваш профилактично и ако да - колко често? :)

    ОтговорИзтриване
  5. И с какъв шампоан го комбинираш?

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте!Да,продължавам да се мажа с препарата вечер преди лягане!Шампоана,който ползвам е selsun blue(лилава капачка)!Хубаво е преди намазване с препарата да се почисти лицето с тампонче,напоено с термална вода!

    Надявам се да съм бил от полза!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, искам да те попитам от къде може да си закупиш препарата дали го има във всяка аптека? и шампоана Selsun blue също

      Изтриване
    2. Здраве могли дами кажеш дали го продават вяф аптеката

      Изтриване
  7. Мерси много за информацията! ^^ Ще ги изпробвам и ще споделя резултата.

    ОтговорИзтриване
  8. Днес си го купих,започвам да се мажа,дано да има резултат,че с тези петна около устата,направо ме е срам да се показвам навън:))

    ОтговорИзтриване
  9. на мен ми помогна, но временно за 3 мес себомакс- бълг шампоан и лосион

    ОтговорИзтриване
  10. И на нас ни препоръчаха Себомакс и възлагах големи надежди на него, но като се намазах кожата ми се раздразни ужасно. Зачерви се стабилно и ме болеше сякаш беше изгорена. На листовката си пише, че може да има леко раздразнение в началото, но въобще не беше леко.

    ОтговорИзтриване
  11. Аз също си го купих !

    Линк

    http://apteka.framar.bg/30013719/джинджира-пиритион-спрей-100-мл-borola#axzz1h9EfKbOH

    ОтговорИзтриване
  12. И на мен ми помогна за лицето,надявам се резултата да е постоянен.

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотна новина!Дано резултата да е за винаги!
    Още веднъж искам да кажа,че това не е реклама и нямам нищо общо с фирмата производител!Просто споделям опита си!

    ОтговорИзтриване
  14. На мен ми помогна за някои части на лицето,но остава проблема около носа.Надявам се,след по продължително мазане и там да отзвучи:))

    ОтговорИзтриване
  15. На мен също ми помогна, но се притеснявам докога:(
    защото все пак кожата привиква..

    ОтговорИзтриване
  16. Надявам се да реши проблема за по-дълго време! При мен вече 7-8 месеца няма никакви проблеми.

    ОтговорИзтриване
  17. Аз го ползвам вече към 2-3 седмици,но себореята ми на носа явно е доста упорита и не се дава... не знам вече какво да правя нищо не помага

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. аз я контролирам с SEBOMAX,ефекта е от 1-2 мазания за сега само това ми помага но си трябва упоритост

      Изтриване
  18. Джинджира и на мен ми помогна. За пърхута пък използвам шампоан ЗДРАВЕ против пърхут - пуснаха го от около половин година къ 9 лв. е. Има Здраве и против себорея - но той на мен не ми действа. Хубаво е след всяко измиване на косата тя да се облива с 2 литра вода, в която има супена лъжица оцет. Или 2 литра вода със супена лъжица сода бикарбонат. После не се плакне косата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Радвам се, че има положителен резултат и при Вас! Дано помогнем на повече хора!

      Изтриване
  19. Здравейте. Измиване на лицето с катранен сапун действа.

    ОтговорИзтриване
  20. Zdraveite!Imam tova otvratitelno zabolqvane ot 8 godini!Probvah vsqkakvi mazila,vkluchitelno injekcii i kortikosteroidi(nikoga ne probvaite poslednite dve,stava mnoogo po zle ot tqh)..predi edin mesec namerih moeto spasenie..shampoan "Zdrave Forte" za 8 levcheta:)))..za edna sedmica,glavata mi se iz4isti Napulno,a za edin mesec i liceto(slagam pqna i na nego)..vednaga sled izmivaneto se yseshta edno stqgane na kojata i ranite zapochvat da zadravqvat..sled tova se obrazyva korichka,pada i na neino mqsto ostava edna perfektna koja..PROBVAITE I NQMA DA SUJALQVATE!!!Znam kakvo e da se rovish vseki den v neta,za da namerish lekarstvo za bolestta si..za tova i Vi pisha sega tolkova podrobno,nadqvam se,da sum Vi bil ot polza..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, би ли уточнил кой шампоан на Здраве ползваш - този против пърхут или против себорея? Поздрави

      Изтриване
    2. На мен здраве форте против пърхут изобщо не ми помогна.. Ще пробвам джин джирата... А иначе преди малко повече от година си купих шампоана на LR, този който е против пърхут със сребърни нишки!Е, няма такъв шампоан! Още от първото нанасяне се изчистих и след като приключих флакона нямах пърхут в продължение на около две години.. Обаче 150г опаковка е към 55 лв...множко ми идва, но ако джин джирата не помогне ще се предам и пак ще си купя Silver-a..

      Изтриване
  21. Какъв е този шампоан Здраве и как се маже и на лицето. И аз съм пробвала какво ли не ипак се появява много е упорита тази гад, трови ми живота :((

    ОтговорИзтриване
  22. Друг много ефективен метод против себореята по скалпа и лицето е ябълков оцет. Чист, био ябълков оцет разреден с вода 50:50, като за начало по слаба концентрация, по време на миене се пръска по засегнатите зони и се остава няколко минути, след което се изплаква.

    ОтговорИзтриване
  23. На мен ми помогна 2 пъти седмично измиване с шампоан Здраве за себорея и слад това намазване със Себорал-форте лусион.През останалите дни от седмицата се мия с катранен сапун.

    ОтговорИзтриване
  24. Да, и аз пробвах с ДжинДжира и наистина има ефект!Преди само с Елоком имах подобрение,но с тези кортикостероидни препарати не е добре за кожата,защото привиква.Сега вече 3-месец кожата ми е много добре.Мажа се сутрин,изчаквам 1 минута да попие и после си слагам фон дьо тен,а като има слънце-слънцезащитен крем 50.

    ОтговорИзтриване